I butikken sælger vi råt kød fra Rigtig Hundemad. Vi har størstedelen af deres sortiment.

 

Du kan se hvornår butikken åbner på Facebook >>
Du kan se hele menukortet her >>

økohøne råt kød hjemmelavet mad til hundeStørstedelen af vores kød er løsfrosset i poser med 1 eller 2 kg. Vi har flere varianter af 500 gr vacumpakket. Så de er lette at få plads til i fryseren.

grizzly vildlaksolie 250 ml
Jeg har valgt at sælge Grizzly olie, fordi det er fra vilde laks. Laks skal have levet vildt, ellers indeholder olien ikke de fedtsyrer, vi gerne vil have, hunden får gennem kosten, der kan give den en smuk og blank pels.


Alle produkter ligger også under billeder her >>

lammeben tyggeting aktivering mentalstimulering I butikken finder du stort set alle slags ben til store og små hunde. Kødben er fantastisk til aktivere din hund på en god og sund måde. Derudover er der også en masse ernæringsmæssige fordele ved at fodre din hund med rå ben.

Naturea tørfoder salmon chicken lamb puppy
Ud over det rå mad, sælger vi også tørfoder. Vi har valgt at forhandle Natureas tørfoder, men anbefaler også Essential. Det er to af de tørfodertyper, der indeholder mest kød og til en nogenlunde god pris for vores kunder!


Butikken er åben efter aftale. Send en SMS til 50 50 77 39, og skriv hvornår du gerne vil komme. Så åbner vi, hvis vi kan. Tiderne bliver slået op under begivenheder på facebook >> Så hold øje med os derinde!
kalve ribben rigtig hundemad snacks tørret tyggetingI butikken finder du flere forskellige slags tørrede tyggeting.


bellas favorit medaljoner laks okse kylling hjort hest kalkun lam vildt hjort kalkunI butikken sælger vi alle slags Bellas Favorit Medaljoner. De er meget populære, fordi de indeholder alle de grøntsager, kød, vitaminer og olier, din hund har brug for i smarte medaljoner, der kan tages op af fryseren enkeltvis.


Lakekrønch 100% laks firkanter godbidder goodies
Du finder også godbidder i butikken. I sær laksekrønch er et kæmpe hit! 100 % laks og knasende lækre.

davy jones labrador retriever I butikken sælger vi både Konger og fyld til dem - Enten dåsemad eller rå kød, du kan fylde kongerne med og fryse ned, for at give din hund sund aktivering.