blandingshund gadekryds omplaceringshund nyt hjem

Book en tid til adfærdskonsultation >>

Alle kan komme i en situation, hvor et adfærdsproblem, vokser én over hovedet. For det meste kan problemerne løses ved at gå til hundetræning eller få gode råd. Andre gange har man brug for mere vejledning omkring et specifikt problem og svar på, hvorfor hunden gør, som den gør.

• ...hopper op ad gæsterne.
• ...er ked af at være alene hjemme.
• ...ødelægger ting.
• ...virker usikker, når der kommer fremmede/børn i huset.
• ...er urenlig indendørs.
• ...er bange for at komme med ud i bilen.
• ...laver udfald mod hunde, mennesker og biler, mens den er i snor.
• ...jagter kondiløbere i skoven.
• ...overdreven gøen.


Et godt lederskab bunder altid i en god relation til din hund. På en adfærdskonsultation gennemgår vi altid teknikker til, at skabe en god og sund relation til din hund.

Der er et hav af adfærdsproblemer, som kan gøre det at have hund til en knap så god oplevelse, som man havde forventet. Her kan en adfærdskonsultation være løsningen, hvis problemet er for stort til at løse på et træningshold.

Ved en adfærdskonsultation modtager du løsninger til dig, din hund og måske hele jeres familie, så I sammen kan løse problemet. Løsningen er rettet mod lige præcis jeres hund og tilpasset hundens race og alder - jeres hverdag, og hundens personlighed.

breton jagthund jagttræning
Sød og velopdragen Breton hvalp til hundetræning - Hundetræning er den bedste måde at forebygge adfærdsproblemer, inden de når at starte.


Sådan foregår en konsultation:
Du starter med at booke en tid ved mig her:  Book en tid til adfærdskonsultation >>

Derefter modtager du et spørgeskema inden konsultationen, hvor du skal besvare spørgsmål om, hvordan hundens hverdag er, og hvilket/hvilke adfærdsproblemer I har med hunden. Spørgeskemaet er grundlaget for min forberedelse af løsningsforslag til konsultationen. Jo flere informationer, du skriver i skemaet, jo bedre kan jeg udforme en løsning til jer. Når spørgeskemaet er udfyldt, skal jeg have besked fra dig om det via mail.

Jeg kommer på besøg hos dig og din hund. Besøget varer mellem 1,5 og 2 timer. Her taler vi om problemet og om eventuelle løsninger. Jeg får mulighed for at møde dig og din hund i jeres hjem, lære jer at kende, se hvordan jeres forhold er og få indsigt i, hvordan vi løser problemet med lige netop din hund.

Jeg medbringer skemaer på konsultationen, der angiver nøjagtigt hvor meget motion, træning og mentalstimulering, der passer til lige præcis jeres hunds behov. Der kan også indgå beskrivelse af bestemte øvelser, hvis det er relevant for problemstillingen.
Derudover er I velkommen til at tage notater under konsultationen, hvis I føler, I har brug for det.

fransk bulldog nose work mentalstimulering gode opgaver til hunde
At få en afbalanceret hund starter med nogle gode og sunde aktiviteter i hundens hverdag. Fransk bulldog på jagt efter godbidder og sjove opgaver.


Pris:

Prisen for en konsultation er 1.400,- ekskl. kørselspenge. Inden jeg tager hjem, skal jeg modtage betaling kontant eller via Mobil Pay.

Efter konsultationen er du altid velkommen til at kontakte mig på mail, hvis du skulle få spørgsmål til arbejdet med hunden.

Jeg er Eksamineret Hundeadfærdsspecialist på Kynoakademiet ved Rie Ravn.