Jeg bruger hele tiden min uddannelse i arbejdet med hundene, og pensionen er på ingen måde en undtagelse.
Det skaber altid stress, når hunden skal passes et fremmed sted, derfor har jeg fokus på at tilpasse opholdet til hundens behov, og jeg ved, at hver enkelt hund har brug for forskellige ting for at få et godt ophold.
Jeg søger hele tiden at forbedre opholdet for din hund, og det kræver, et tæt samarbejde mellem mine kunder og jeg.

Book en boks i hundepensionen >>
Pensionen er lukket i uge 40 2023 og uge 11 2024.

Dette skema skal udfyldes, inden vi skal passe din hund. Print siden ud og aflever den sammen med din hund i pensionen >>

Når du har udfyldt skemaet, skal det kun udfyldes igen, hvis der sker ændringer. Oplysninger om vaccination sendes på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Send et billede af sidste vaccination og lad hundens bog blive hjemme.


Facebook >> kan du følge med i, hvad de søde pensionshunde går og laver.

HUSK
Ønsker du at ændre en bookning, skal du ændre det SENEST tre uger inden hundens ophold starter, ellers er du forpligtiget til at betale for hele opholdet, også selvom du henter din hund tidligere end aftalt, eller du ønsker at annullere en bookning.
Der er plads til syv hunde af gangen i pensionen. Mit ønske med at have så få hunde i pensionen, er at det vil skabe en masse ro til hundene og mere opmærksomhed og menneskelig kontakt med din hund. Jeg vil lære hver enkelt hund så godt at kende, at jeg kan skabe det bedst mulige ophold for hunden, så du som ejer kan være helt tryg.

Boksene:
Der er syv lukkede pensionsbokse på omkring 6 - 9 m2. Vægge og loft er udformet i lydisolerende materiale og der er vinduer i alle boksene. Der er gulvvarme i alle boksene. Gulvslangerne ligger i halvdelen af boksens gulv, så hunden selv kan ligge sig der, hvor den bedst kan lide temperaturen.
Hundene skal medbringe vandskål, seng og foder til hele opholdet. Det hjælper med at mindske smittefare og gøre boksen til et trygt sted for hunden.

Motion:
Hundene bliver luftet 2-3 gange om dagen på hundeengen, der er en indhegnet mark på 9000 m2. Hegnet er gravet 20 cm i jorden og er 1,80 m højt. Hvis det er muligt, bliver din hund luftet sammen med andre hunde.

Stor indhegning til lufteture under opholdetHundene har ikke deres egen løbegård - De bor i lukkede bokse, så der er ro, når de skal slappe af. Til gengæld har de 9000 m2 at løbe frit på, når de bliver luftet!


Rengøring - Vaccination:

Boksen bliver rengjort med sæbe og desinficeret, inden din hund flytter ind. Der bliver fjernet hundebæer fra indhegningen hver dag.
Når man vælger at sætte sin hund i pension, eller lader den opholde sig steder, hvor der kommer mange hunde, vil der altid være en risiko for smitte. Typisk vil det være virussen kennelhoste eller andre mindre sygdomme. Alle hunde i pensionen skal være vaccineret mod parvovirus/hundesyge, leverbetændelse og parainfluenza/kennelhoste.

mange hunde der leger på hundeengen
Vi lufter pensionshundene sammen, hvis der er hunde, de passer godt sammen med.


Aflevering & afhentning:

Der kan hentes eller afleveres kl. 9.00.
Efter aftale på SMS 50 50 77 39 på afhentningsdagen kan der hentes kl. 20.00. Hvis ikke skal du hente den efterfølgende dag.
På den måde har hundene ro hele dagen.

Vil du gerne se pensionen, er du velkommen til at aftale en fremvisning på SMS 50 50 77 39.
Sabina viser pensionen frem om søndagen mellem kl. 11.00 og 12.00, hvis I har sendt os en sms. 

Betaling:
Du kan betale med mobile pay til 22121, når du afleverer eller henter din hund.

Aktiviteter i pensionen:
Den bedste stimulering for hundene i pensionen, er at få lov at lege med andre hunde. Hundene får lov at lege, så tit det er muligt.

Shih tzu hygge i græsset med børnHundene bliver luftet midt i vores hjem - Derfor bliver hundene og mine børn tit rigtig gode venner til glæde for dem begge.


Til opholdet skal du selv medbringe:

- Lad vaccinatonsbogen blive hjemme og send i stedet et billede af sidste vaccination til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
- Smid en håndskrevet seddel med fodervejledning i hundens pose. 
- Hundens egen seng eller kurv.

- Foder til hele opholdet. Foderet må gerne være i en stor pose. Har du selv opdelt foderet i poser, skal det være uden knuder på poserne.
- Vand- & madskål.
- Halsbånd med hundetegn til din hund.
- Husk at udfylde dette skema >>  til fødevarestyrelsen, inden vi skal passe din hund.

Bliver din hund syg under opholdet, betaler ejeren selv for dyrlægen.

Det er en stor hjælp for mig, hvis jeg modtager hundens ting i poser i stedet for kasser.

Oksepandelap ribben kalvestruber okseøre luftrørButikken er fuld af lækre tyggeting, som du kan købe til din hund, mens den er på besøg her - Det dæmper stress at tygge, derfor er det en perfekt aktivitet i hundepensionen. Tyggeting er altid på eget ansvar i boksene. Klik her for at bestille tyggeting til pensionsopholdet >>


Pris:
1 overnatning afregnes som to dage, ligegyldig hvornår på dagen du afleverer/henter din hund. Det vil sige du betaler fuld pris, både for den dag du afleverer, og den dag du henter din hund.


Afhentning udenfor åbningstiden 100,-
1 hund per dag 220,-
2 hunde per dag 300,-
3 hunde per dag 360,-
Nytårsaften 1.000,-
Nytårsaften 2 hunde i én boks 1.400,-

Alle priser stiger med 20,- fra d. 1 januar 2024.

Det er muligt at købe ekstra luftning ved Sabina.

sigurd sabina løntilskud ekstra forkælelse i hundepensionenSkal din hund i pension? Sabina tilbyder ekstra luftning eller træning af din hund, mens den besøger os! Hun tager billeder af din hund, og sender dem til dig, mens din hund er på besøg her. Klik her og bestil de lækre tilbud til din hund, så den kan blive forkælet ekstra meget, mens den er i hundepension >> Du kan enten printe siden eller skrive din egen seddel, du kan give til os, når du afleverer din hund i pensionen.

Pensionen ligger på hovedvejen mellem Brønderslev og Hjørring tæt ved Vrå.